NELLIES BLOGG

Onsdag

Kategori:

Har inte ens gått utanför dörren idag. Vaknade upp bredvid Fannie, som vanligt, dock ovanligt tidigt (halv 11) haha. Lagade frulle, städade, städade mer, dansade runt och sjöng i hela huset i timmar, lagade mat, städade, tog ut mitt löshår, städade! Rolig dag.
Så nu är jag korthårig igen och fulare än någonsin. Känner så här; jag kommer aldrig få en kille nu. Hahaha.

thoughts

Kategori:

Jag lever i mina drömmar och bara för dagen. Det kanske är något dåligt egentligen, men jag låtsas som ingenting. Drömmer mig bort till där det är vi. Ett förbjudet ställe. Jag hör inte hemma där. Vi vet det båda så väl.
 

Trouble trouble trouble

Kategori:

bäbis

Kategori:

Åh, vad jag verkligen vill behålla min häst. Vill inte alls sälja honom längre. Ja mamma, jag är omständig och jobbig. Men jag skulle ångra mig ett bra tag framöver om jag lät honom gå.

så jäääääävla mycket kärlek till dig

Kategori:

 

en glad måndag

Kategori:

Och jag förstår inte det! Försov mig lite idag, som om det skulle vara något ovanligt. Klippte min syster i skolan, hade lunch och drog senare tlll stan med Amanda och Nathalie. Blev lycklig när jag hittade saker att köpa, lite impuls som vanligt. Ett par as läckra skor, som jag hypear på bilden... Skulle kpa trosor men köpte fel, hade tydligen tagit ett par i storlek 42 (!!) som bara var små trådar, riktigt fula. Hur lyckas jag alltid med något?
Kul dag osv, nu ska jag ta ett bad, sen städa mitt rum som lyckats bli lite av ett kaos på några dagar. 
 

reminder; if it's meant to be, it will be.

Kategori:

måste. klippa. av. mitt. hår

Kategori:

 Verkligen måste, katastrof. Men det här är så jävla snyggt, hade dock aldrig vågat.

oh my god

Kategori:

 

fantasilös

Kategori:

Hej alla små tjuvkikare jag har här i min lilla skrivhörna. Har haft en så himla bra vecka. Allt är så bra just nu helt enkelt. Som vanligt sov jag och fannie till klockan 3 inatt, dock inte så konstigt när man kommer hem kl 5 på morgonen kanske hehe. Nu har hon lämnat mig så sitter helt ensam på mitt rum och lyssnar på min Bieber. Sorgligt med obesvarad kärlek.
 
 

IM A DREAMER

Kategori:


Jag hade gjort vad som helst för att ändra på situationen.

ånger

Kategori:

 
Vill inte bli av med mitt hjärta, men nu är det nära. Jag vet att du kommer få det bra, hos en som tar hand om dig väl. but still, it hurts.
Ja, jag är en fjantig hästnörd

nyfärgat hår och ett mysigt rum. godnatt.

Kategori:

Done

Kategori:

Fixdag

Kategori:

Möblerar om i rummet, städar, rensar, fixar och trixar.
Fått tagit upp en typ skohylla i mitt rum, skorna börjar ta lite för mycket plats.. Tror fan jag är uppe i 40 par snart haha :( och jackor ska vi inte tala om.. Hehe

Jag är rätt fräsch idag också. Eller inte.

I wanna scream and shout and let it all out

Kategori: